zondagavond 

"food sharing"


Sluiten op een zondagavond druist in tegen de vele vragen van onze klanten. Daarom focussen we voortaan elke zondagavond, vanaf 17 uur, op een pure en eerlijke keuken zonder veel toeters en bellen.

Onze verse producten voor zich spreken en elk extra element op het bord dient ter ondersteuning.


Al onze gerechten serveren we als tapasgerechten en worden op het midden van de tafel geplaatst.

Zo kan u genieten van meerdere gerechten en zijn alle gerechten er voor iedereen.


Een vaste menukaart? Te gewoon voor onze chef. Naast onze gebruikelijke tapas komen er nieuwe suggesties. Voorlopig nog uit de keuken, binnenkort op onze ofyr.


Zo spelen we volop in op het dagaanbod van verse ingredienten en blijven we ons principe "zero food waste" trouw.


We kiezen bewust om het kleinschalig te houden. Zo soigneren we u ten volle en garanderen we een maximale eet-beleving.


Tot gauw, Lootje & Benny