Eetkaart

Wij bieden een klassieke en eerlijke burgerkeuken, bereid met eerstekeus ingrediënten

en liefde voor het vak.

Onze keuken werkt steeds met dagverse producten, een must voor elke chef

die zijn klanten ten volle respecteert.


Gelieve dan ook vanaf 6 personen uw keuzes te beperken tot 4 gerechten.

Lekker bij een drankje/Snacks


Olijven/kaas/salami/paté    €04.00

Kaasballetjes               €06.00

Garnaal balletjes           €08.00

P.koude mix                 €09.00

Loempia's                   €09.00

Kippenboutjes               €09.00

Warme mix                   €12.00

Verse dagsoep met brood     €04.00

Spaghetti Carbonara         €13.00

Spaghetti bolognaise        €12.00



Vegetarisch


Vegetarische kroketten 2st

(3st + €3.00)              €12.00

Pasta ratatouille          €13.00

Slaatje Waldorf            €14.00

Gerechten


Gebakken noordzeetong       €26.00

Vispannetje van het huis    €18.00

Steak belgisch witblauw     €19.50

Slaatje waldorf             €14.00

Slaatje Caesar (met kip)    €16.00

Slaatje met ital. ham       €17.00

Slaatje scampi/spek         €18.00


Kaaskroketten 2st           €12.00

(3st + €3.00)

Ham & kaaskroket 2st        €12.00

(3st + €3.00)

Garnaalkroketten 2st        €16.00

(3st + €5.00)

Trio van kroketten          €16.00

Gegratineerd witloof

met ham & kaas (winter)     €14.00

Stovers met eitje

grijze garnalen (winter)    €16.00

Carpaccio van rund          €14.50

Ribbetjes                   €17.00

Varkenswangetjes v/d chef   €18.00

Gegrilde beenham

met champignonsaus          €16.00

Scampi kreeftensaus         €19.00

Scampi lookboter            €17.00

Scampi curry                €18.00

Warme camembert             €16.00

met rucola slaatje

Tapas


Een variatie van koude,

en warme fingerfood.     €14.00 P.P


Uitgebreide aperoschotel €16.00 P.P
(met oa. huisgemaakte wraps)


Warme Nacho's

Warme camembert met rucola slaatje

Trio van Croque

Gegratineerde mosselen

Vers gemaakte bruschetta broodjes

Charcuterieplank

Escargots met kruidenboter

Patatas bravas

Gamba's met notenboter

Albondigas (spaanse gehaktballetjes)


Hoe eet je tapas ?


Overleg samen wat er zal gegeten worden !

Het is de bedoeling dat iedereen van alles proeft.

De tapas komen NIET per persoon op tafel, maar worden in het midden van de tafel gezet en gedeeld !





Onze warme gerechten worden geserveerd met aangepaste aardappelbereiding en groenten

(uitgezonderd scampi's).

Alles wordt vers gemaakt!

OP = OP